Trekhaak montage

Wij monteren trekhaken aan alle personenwagens, bedrijfsauto’s en campers. Op basis van onze jarenlange ervaring geven wij in alle gevallen het meest complete advies.

CarProf Jan Dekkers is ook hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto indien dat noodzakelijk is. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert we accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers.

Een trekhaak is voor de meeste mensen niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn. Wij ontzorgen en geven u het beste advies op basis van uw wensenpakket.

CarProf Jan Dekkers is niet gelieerd aan één specifieke trekhaakfabrikant en kan daarom altijd de beste oplossing bieden.

Veiligheid en functionaliteit staat op 1. Maar ook optisch gezien zijn onze eisen hoog. Aanpassingen aan carrosserie en bumper proberen wij tot het minimum te beperken. En baseren onze keuze voor een bepaald merk en type daar ook op. Natuurlijk alles in samenspraak met u.

Wij staan ook staat er garant voor dat we ook trekhaakoplossingen weet te creëren voor bijvoorbeeld hybride, elektrische, import- en historische auto’s. Ook voor uw bedrijfsauto’s en camper hebben wij vaak een geschikte oplossing.

Meer informatie over het monteren of aanpassen van een trekhaak?
Neem telefonisch, of via het formulier contact met ons op.