Onze garantie

Wanneer CarProf uw auto repareert, ongeacht leeftijd of merk, dan geven wij u standaard 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Dit betekent dat u niet alleen twee jaar garantie heeft op de gebruikte onderdelen, maar ook op het arbeidsloon.

Uniek voor het garagebedrijf

In tegenstelling tot de reguliere 12 maanden garantie, geeft CarProf dus maar liefst 24 maanden garantie! Hoe is dat mogelijk? We werken uitsluitend met vakkundig personeel en A-merk onderdelen, daarom hebben we vertrouwen in onze dienstverlening. Met deze bijzondere garantie u dus hopelijk ook.

Eventuele fabrieksgarantie blijft behouden

Bij Carprof is uw auto in bekwame handen, ongeacht het merk en leeftijd van uw auto. Onze autotechnici beschikken over exact dezelfde technische gegevens en apparatuur als een merkdealer. Bij Carprof wordt er dus altijd volgens fabrieksvoorschriften gewerkt, hierdoor blijft eventuele fabrieksgarantie behouden en bent u verzekerd van de beste kwaliteit in onderhoud!

Bovag garantie

Een occasion van CarProf Jan Dekkers geeft voordelen en zekerheden.  Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor 6 maanden BOVAG garantie op uw auto. U kent BOVAG ongetwijfeld van de bekende garantie, de BOVAG-garantie.

Het is niet voor niets dat die garantie zo bekend is geworden. Want wie een gebruikte auto koopt, krijgt er mét die BOVAG-garantie ineens een flink stuk zekerheid bij. Als er binnen zes maanden iets stuk gaat (door normaal gebruik), wordt de reparatie kosteloos voor u uitgevoerd.

Mocht u kiezen voor 6 maanden Bovag garantie bij aankoop van een occasion, dan wordt deze vanzelfsprekend geleverd incl, 1 jaar CarProf Mobiliteit Garantie!

Kijk op www.bovag.nl voor meer informatie.

Basis garantie

Mocht u bij aankoop van een occasion kiezen voor 3 maanden Basis garantie, dan kiest u voor de scherpste prijs met beperkte garantie.

Geen extra’s wat service, coulance of garantie betreft. U krijgt 3 maanden garantie op het motorblok. (exclusief aanbouwdelen)