Nieuws

Wilt u ons bellen maar krijgt u geen gehoor? I.v.m. de overstap naar een geheel nieuwe telefooncentrale is het mogelijk dat we tijdelijk niet bereikbaar zijn op het normale vaste nummer 0162-312896. Bij geen verbinding via eerder genoemde nummer zijn..

3 likes, 0 comments2 days ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Soms zoeken we het dichtbij, en soms iets verder weg. In Groningen is het in ieder geval een stuk kouder dan hier in Brabant. Deze prachtige en sportieve Renault Twingo is nu aan het ontdooien in onze showroom. VERKOCHT. Maar we hebben nog meer mooie..

8 likes, 2 comments2 weeks ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

The only way is UP! Net binnen, snel lossen en weer de volgende ophalen. Wilt u de primeur? Kom langs of neem contact met ons op!

6 likes, 0 comments3 weeks ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

#bijnalegeshowroom #zevliegendedeuruit. Behalve de polonaise gelopen hebben we de afgelopen dagen ook weer het hele land doorkruist om nieuwe verkoopvoorraad in te kopen. En er komt nog meer aan! Wilt u nu al de primeur? Kom langs in onze showroom. Of..

9 likes, 1 comments4 weeks ago

4 likes, 0 comments1 month ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Eindelijk tijd gevonden om de nieuwe bedrijfswagen en autotransporter te laten bestickeren door Alcoprint Reclame. Het is een mooie combinatie geworden!

15 likes, 1 comments1 month ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Ook je goede voornemen om meer te bewegen en af te vallen al gebroken? Ga dan all-in in de fout met deze Citroën C3! Rijdt zo lekker….voortaan pak voor iedere wissewasje de auto. Al weer verkocht… maar we hebben nog genoeg slechte voornemens! Kijk..

3 likes, 0 comments1 month ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Altijd al een eigen Panda willen hebben? http://www.carprofjandekkers.nl Deze Panda heeft inmiddels een nieuw tehuis gevonden.

9 likes, 3 comments3 months ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Ook voor de wat kleinere beurs hebben we een bijzonder aanbod! Bijvoorbeeld, deze Peugeot 206 automaat van 2002 heeft slechts 77.500 km gereden, verkeert in nieuwstaat en is volledig dealer onderhouden. Bekijk deze auto in onze showroom of op http://www.carprofjandekkers.nl..

2 likes, 0 comments3 months ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Wil degene die ongevraagd deze 2 lekkende bakjes motorolie voor onze deur heeft gezet contact met ons opnemen? We hebben een factuur voor het opruimen van deze olie en schoonmaken van de bestrating klaar liggen. Ik kan ook eventueel de camerabeelden bij..

2 likes, 5 comments3 months ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Bouwjaar 12-2015, Night & Day uitvoering, afneembare trekhaak, navigatie…enzenz….duidelijk te veel om hier op te sommen. Kijk daarom op onze website http://www.carprofjandekkers.nl of kom langs in onze showroom!

7 likes, 1 comments4 months ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

NIEUW BINNEN: EN NU AL VERKOCHT! Compact, zuinig en goedkoop rijden in deze luxe dealer onderhouden Citroen C1.

10 likes, 0 comments4 months ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Toeval bestaat niet. Wij zoeken het gewoon op! 2 x Suzuki Swift afgeleverd. Ook op zoek naar een nieuwe auto? Neem dan contact met ons op!

4 likes, 0 comments4 months ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Op zoek naar een auto? Check onze occasions, of neem contact op en vertel ons wat u zoekt. Zo hebben wij vorige week verschillende auto’s in opdracht aangekocht bij collega ‘dealer’ bedrijven en afgeleverd aan de nieuwe eigenaren. Dus auto’s shoppen in..

8 likes, 0 comments5 months ago

Photos from CarProf Jan Dekkers's post

Niks gender neutraal!! Deze stoere Suzuki Alto is echt iets voor de dames onder ons. Bouwjaar 2012 met slechts 45.000km. Uitgevoerd in de prachtige kleur parelmoer wit en unieke bestickering. Kom langs in onze showroom of kijk op http://www.carprofjandekkers.nl..

2 likes, 1 comments6 months ago

Timeline Photos

Geen ‘extra’ voorwaarden zoals: Alleen geldig boven de 38 graden. Alleen geldig als je tante jarig is. Of alleen geldig als je auto rood met witte stippen heeft. Gewoon een standaard gratis zomervakantiecheck van uw auto. Voor vaste klanten en voor nieuwe..

4 likes, 0 comments8 months ago

Timeline Photos

Een foto van het bedrijf kort na de start op de Havenkade ruim 30 jaar geleden. (Niet alles was vroeger beter:-)

14 likes, 4 comments9 months ago

Timeline Photos

Stap nu zorgeloos over. Dealerkwaliteit voor een lagere prijs. Bent u al klant en zou u ons aanraden bij vrienden, familie en kennissen? Dat belonen wij graag! Als u een nieuwe klant bij ons introduceert, krijgt u ook een gratis CarProf overstappakket..

8 likes, 0 comments10 months ago

Sowww webdesign

Stiekem draait de site al enkele dagen. Maar na wat bijschaven & finetunen mogen we nu het van de daken schreeuwen. Nieuwe website http://www.carprofjandekkers.nl (nieuwe foto’s komen er ook aan;-)

6 likes, 1 comments10 months ago

Timeline Photos

Met Pasen het haasje zijn? Met onze pechhulp kunt u weer snel eieren gaan zoeken!

3 likes, 2 comments11 months ago