Nieuws

Foto's uit het bericht van CarProf Jan Dekkers

Vaak hoor je verkopers of ondernemers zeggen, deze heb ik zelf ook! Is dat iets waard? Ook onze auto’s kunnen wel eens pech hebben. Dubbel pech als dat onderweg in Duitsland is, extra pech als dat met 4 personen is, en helemaal extra veel pech als dat..

9 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Foto's uit het bericht van CarProf Jan Dekkers

Om bij weg te smelten zo (warm) en mooi…! Peugeot 208 1.2 e-vti Oxigo automaat. Kom langs in onze showroom of kijk op http://www.carprofjandekkers.nl

4 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Tijdlijnfoto's

CarProf beschikt over de kennis, kunde en apparatuur om auto’s van ALLE merken te repareren en onderhouden.

2 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Na de CarProf vakantiecheck kunt u op avontuur | Gaat u op reis? Kom eerst langs CarProf. We kijken uw auto grondig na, zodat u veilig uw horizon kunt verleggen.

4 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Spanje, Italië, Frankrijk, of gewoon lekker in eigen land. Ontspan. Na een Zomercheck bij CarProf is uw auto helemaal klaar om u veilig heen en weer te brengen.

4 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Met pech langs de weg, daar moet u toch niet aan denken. Geen zorgen! Als CarProf-klant en lid van de CarProf Pechhulp bent u overal in Europa snel geholpen. Daarbij is onze pechhulp gemiddeld €100 goedkoper dan die van andere aanbieders. Ideaal! https://www.carprof.nl/services/pechhulp

4 vind ik leuks, 0 reacties2 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

3 vind ik leuks, 0 reacties3 maanden geleden

Foto's uit het bericht van CarProf Jan Dekkers

Rode panda’s kunnen heerlijk lui zijn. Onze rode panda met een 86pk Twin Air Turbo motor is dat zeker niet! Bekijk m in onze showroom of op http://www.carprofjandekkers.nl

1 vind ik leuks, 0 reacties3 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Gewoon. Omdat moeders dat ontbijtje op bed en die extra knuffel dubbel en dwars verdienen.

2 vind ik leuks, 0 reacties4 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Spijkerpoepen, koekhappen, zaklopen. Ook wij houden van een spelletje. Alleen niet wanneer het op onze kwaliteit en service aankomt. Dan bent u koning

2 vind ik leuks, 0 reacties4 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

5 vind ik leuks, 0 reacties4 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK-keuring? Bij CarProf bent u aan het juiste adres. Wij kijken meteen alle cruciale punten na. Zo kunt u weer veilig de weg op met een auto in topconditie

3 vind ik leuks, 0 reacties4 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Alle merken auto’s zijn bij CarProf voor onderhoud en reparatie altijd in professionele handen. U krijgt dealerkwaliteit, voor een betere prijs. Word nu klant en profiteer bovendien van 1 jaar Europese Pechhulp voor maar € 15! Klik voor uw dichtstbijzijnde..

6 vind ik leuks, 0 reacties5 maanden geleden

Omslagfoto van CarProf Jan Dekkers

15 vind ik leuks, 2 reacties5 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Dealerkwaliteit voor een betere prijs. Voor alle automerken. Dat is wat CarProf levert. Dankzij hoogopgeleide monteurs, de modernste apparatuur, dezelfde data en software als een dealer en enkel het gebruik van A-merkonderdelen. Met 24 maanden garantie..

4 vind ik leuks, 0 reacties5 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Voorrang bij uw garage Met onze Service Card bent u niet alleen verzekerd van Europese pechhulp, u bent ook als eerste aan de beurt bij onze periodieke checks. U rijdt bovendien zonder afspraak binnen voor de kleine werkzaamheden tussendoor, zoals het..

5 vind ik leuks, 0 reacties5 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Veiligheid voorop In Nederland kunnen de buien flink uit de lucht vallen. Dit betekent minder zicht in uw auto, helemaal met oude ruitenwissers. Autorijden wordt dan echt gevaarlijk. Kom dus snel langs bij CarProf en laat uw ruitenwissers nakijken. #regen..

5 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Carnaval in aantocht! Van Oeteldonk en Ballegat, tot aan Knollendam en het Keiengat. We wensen alle feestvierders veel plezier deze week! Laat uw heilige koe maar even in de garage staan. Wij zijn zaterdag om 12:00 en maandag de gehele dag gesloten. #bijhoevelakenlinksaf..

7 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Naar de sneeuw? Duizend kilometer heen en terug. Slecht zicht, gladde wegen, u kunt het allemaal tegenkomen tijdens de wintersport. Kijk uw ruitenwissers en uw banden vooraf nog even na. Bij twijfels kunt u ons altijd even bellen. #winterbanden #sneeuwketting..

5 vind ik leuks, 0 reacties6 maanden geleden

Tijdlijnfoto's

Liefde in de lucht! Klein. Groot. Diesel, benzine of elektrisch. Bij CarProf maken wij geen onderscheid. Wij hebben liefde voor alle automerken. En op Valentijnsdag nog meer! Dus kom gerust langs, wij geven uw auto extra aandacht. #Love is in the air..

7 vind ik leuks, 0 reacties7 maanden geleden